• سرعت گوشی ها در تابستان پایین تر می آید

      سرعت گوشی ها در تابستان پایین تر می آید

      شرکت Apteligent در گزارشی مدعی شده است که در تابستان، سرعت اجرای نرم‌افزارهای موبایل، کاهشی پانزده درصدی دارد و رطوبت را عامل این کاهش می‌داند.

       با اینکه نمی‌توان همه تقصیرها را به گردن رطوبت هوای تابستان انداخت، اما این حدسی قابل تأمل است. رطوبت هوا و برف‌وباران نقش مهمی در تضعیف سیگنال‌های رادیویی دارند.
      هنگامی‌که امواج رادیویی از میان هوایی مرطوب عبور می‌کند، مولکول‌های آب موجود در هوا بخشی از انرژی آن را جذب می‌کنند و بخش دیگری از امواج نیز پراکنده می‌شود که این باعث ضعیف شدن سیگنال یا از دست رفتن بسته‌های داده ارسالی خواهد شد. تأثیر منفی چنین پدیده‌ای در فرکانس‌های بیش از یک گیگاهرتز به طور چشمگیری افزایش می‌یابد؛ یعنی فرکانسی که خدمات LTE بر اساس آن ارائه می‌شود.
      هر چند رطوبت بر کیفیت تماس‌های تلفنی و تبادل داده تأثیر دارد، اما از آنجا که تماس‌های تلفنی در فرکانس‌های پایین‌تری نیز برقرار می‌شوند، در نتیجه تأثیر رطوبت بر تماس‌های تلفنی نسبتاً کمتر از تأثیری است که برای مثال بر مرور وب می‌گذارد. تحقیقاتی که در گذشته در این زمینه صورت گرفته است، بیشتر بر تأثیر باران روی کیفیت سیگنال‌های رادیویی متمرکز بوده، ولی به طور خاص بر تأثیر رطوبت کمتر توجه شده است. این شرکت بر ده‌ها هزار نرم‌افزار نظیر Netflix ،Groupon ،Hilton و PokemonGo نظارت دارد.
      ارائه‌دهندگان این نرم‌افزارها با قرار دادن کد ویژه‌ای در برنامه، به شرکت Apteligent اجازه دادند که کاربران را زیر نظر بگیرد، اینکه چه کار می‌کنند، چه میزان داده ردوبدل می‌کنند، آیا تأخیر را تجربه می‌کنند و اینکه دلیل این تأخیرها چه بوده است.
      به‌منظور بررسی اینکه آیا رطوبت نقشی در سرعت کارایی نرم‌افزارهای موبایل دارد یا نه، این شرکت میانگین تأخیر نرم‌افزارهای موبایل در کل شبکه تلفن همراه آمریکا در تابستان ۲۰۱۵ را با زمستان مقایسه کرد و دریافت خدمات ارائه‌شده در تابستان، ۱۵ درصد کندتر از زمستان بوده است. تأخیر ۱۵درصد چیزی در حدود ۶۰ میلی‌ثانیه است.
      اما توسعه‌دهندگان نرم‌افزارها چه نظری دارند؟ پائولو میشلز از شرکت ArcTouch معتقد است که چنین یافته‌ای تغییر زیادی در روش این شرکت برای تولید نرم‌افزار ایجاد نخواهد کرد. آن‌ها در تولید نرم‌افزارهای موبایل بر تأثیر هوا بیش از سایر عوامل تمرکز نمی‌کنند و در حال حاضر به‌منظور جلوگیری از بروز تأخیر در شبکه‌هایی با کیفیت‌های مختلف، از استراتژی‌های معمول نظیر فشرده‌سازی تصاویر، پیش‌پردازش‌های ویدیویی و caching محتوا روی تلفن همراه استفاده می‌کنند. او می‌گوید: «قطعاً شبکه، نقش مهمی در کارایی کلی نرم‌افزار موبایل ایفا می‌کند؛ با این حال سازنده نرم‌افزار، به شبکه به عنوان موجودی اعتمادناپذیر و پیش‌بینی‌نشدنی نگاه می‌کند.»
      اریک ریچاردسون، مهندس ارشد نرم‌افزار شرکت WillowTree و کسی که تجربه کار روی بیش از ۳۵ نرم‌افزار اندرویدی را دارد، معتقد است که تأخیر ۶۰ میلی‌ثانیه به اندازه چشم‌برهم‌زدنی است و توسعه‌دهندگان بیش از آنکه نگران وضعیت‌های عجیب‌وغریب آب‌وهوایی باشند، با مشکلات اساسی‌تری در خصوص ارتباطات ضعیف شبکه‌ای مواجه هستند. اما او به این موضوع هم اشاره می‌کند که گزارش Apteligent بدین معنی است که سازندگان نرم‌افزار بهتر است به آزمودن نرم‌افزارهای خود در آب‌وهوای مرطوب نیز توجه کنند
      نام:
      پست الکترونیک:
      شرح نظر:
      کد امنیتی:
       
  • دسترسی سریع